Per Sant Jordi, Sant Pacià Books

20 d'abril de 2022

L'activitat editorial de l'Ateneu Universtiari Sant Pacià s'ha reprès amb més força que mai després de la pandèmia. Des de principi d'aquest curs 2021/2022, Sant Pacià Books ha publicat deu nous llibres, a més de revistes periòdiques. En aquest article en farem una relació:

Apòcrifs cristians. Evangelis apòcrifs (vol. I) i Escrits gnòstics (vol. II), del Dr. Armand Puig i Tàrrech. Més informació i compra

Enchiridion Theologicum Lullianum, editat pel Dr. Jordi Gayà EstelrichMés informació i compra. Recupera'n la presentació.

Pregàries cristianes antigues, editat per la Dra. Montserrat Camps GasetMés informació i compra. Recupera'n la presentació.

- El cardenal Vidal i Barraquer: entre la crisi de la Restauració i la dictadura de Primo de Rivera. Arxius Vaticans (1921-1923), del Dr. Ramon Corts i BlayMés informació i compra.

Els Salms. Un comentari essencial, del Dr. Joan FerrerMés informació i compra.

- El Consejo Mundial de Iglesias (1910-2021). Hacia la unidad perdida, del Dr. Antoni MataboschMés informació i compra. Recupera'n la presentació.

Sant Fructuós de Tarragona. Aspectes històrics i arqueològics del seu culte, des de l’antiguitat fins a l’actualitat, del Dr. Andreu Muñoz MelgarMés informació i compra. La presentació es farà el 21 d'abril a Tarragona. 

- Els Salms en hebreu, grec, llatí i català. Homenatge a sant Jeroni en el 1600 aniversari de la seva mort, del Dr. Armand Puig i Tàrrech (ed.). Més informació i compra.

Una societat diferent. Economia, treball i canvi climàtic. IX, X i XI Jornades d’Ètica i Món Contemporani, elaborat per diversos autorsMés informació i compra.

 

Durant el mes de maig es farà una presentació especial d'alguns d'aquests volums que encara no han tingut una presentació oficial. Trobareu la data exacte d'aquesta presentació, quan es concreti, a l'agenda del web de l'Ateneu.