S'obren les places pel Curs d'Arqueologia Cristiana Son Peretó de la Facultat Antoni Gaudí

4 de març de 2019
El Curs, organitzat pel Dr. Mateu Riera, es durà a terme al jaciment de Son Peretó (Manacor, Mallorca) durant l'agost, i inclou sessions teòriques i pràctiques.

El professor de la Facultat Mateu Riera organitza anualment un curs pràctic d'arqueologia cristiana a la Basílica de Son Peretó, a Manacor (Mallorca, Illes Balears). El curs vol apropar als participants la metodologia bàsica d'excavació i del registre arqueològic, així com als materials mobles més característics dels segles IV al VIII dC de la Mediterrània occidental.

Aquest curs és una bona oportunitat per introduir-se en l'arqueologia d'aquest període, ja que es poden rebre de primera mà els coneixements de la tècnica arqueològica alhora que se n'exerceix la pràctica i es rep formació teòrica de context.

El curs està organitzat en diferents torns i s'impartirà en dues llengües, català i anglès. Els tres torns català es duran a terme els dies següents: el primer del 19 al 25 d'agost, el segon del 26 d'agost a l'1 de setembre, i el tercer del 2 al 8 de setembre. Els matins es dedicaran als treballs d'excavació i les tardes, per una banda, a les feines de neteja i siglats dels materials, i per l’altra, a la formació a través de conferències i visites. Per tota la resta d'informació es pot consultar el programa del curs del curs en català.

El curs organitzat en anglès es durà a terme del 15 al 28 de juliol.

Les inscripcions estaran obertes fins el 15 d'agost. Per inscriure's, s'ha d'enviar un correu a mriera@facultatantonigaudi.cat.

MÉS INFORMACIÓ